I per postres, la veu…
Jordi Roca i Raquel Andueza
Tast: L’Espurnola (Jordi Roca i Plantes Oblidades)
La joia de la veu amb…
Raquel Andueza
Tast: Bassadòria (Cafès Gener - November Tea) i L’Espurna (Forn Coma)
[EXCLUSIU AMICS] A propòsit de Lilium Montis
Bernat Vivancos
Tast: Parc de les Olors de Claret i Carquinyolis del Miracle
Lliri entre tubs
Orquestra del Miracle (dir. Juan de la Rubia)
Tast: Formatgeria Cal Pujolet, Mel de Su, El Rosal, Pàmies Vitae i Aromes de Montserrat
Imaginario: un llibre de viola de mà
Ariel Abramovich & María Cristina Kiehr
Tast: Torre Lluvià, Eixarcolant i Trufats
La joia del cant d’harmònics amb…
MUOM
Tast: Bassadòria (Cafès Gener - November Tea) i L’Espurna (Forn Coma)
Dinar entre vinyes
Contradansa Ensemble & Celler Comalats
Tast: Dinar a càrrec de La Salivera i Celler Comalats, amb productes de Granja Godall, Casa Guspí, L’Aubagueta, Oli Migjorn, Sal de Cardona, Ous de Simats, Pastoret, La Garbiana, Xocolates Aynousé i Cafès Gener.
Arabesques à la viole
Accademia del piacere (dir. Fahmi Alqhai)
Tast: Comunitat marroquina de Guissona, Pastisseria El Príncipe i Selecte Wine Store
Planet Bach in motion
MUOM & Meteor, Soavi Incompany & Contrapunctusdanceport
Tast: Torre Lluvià, Eixarcolant i Cooperativa L'Olivera
El regal de Metastasio
Anacronía, Mercè Bruguera i Carlos Reynoso
Tast: Pastisseria Cal Santa - Fidel Serra i Casa Dalmases
La joia de cuinar malves amb…
Valeria De Luca (Col·lectiu Eixarcolant)
Tast: La Barroca (Casa Dalmases) i Sal de Cardona
Membra Jesu Nostri
Cantoría, Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre i Sílvia Bel (dir. Jorge Losana)
Tast: Torrons Vicens i Vins Cava Piteus
Les Sonates per a violí i clave de Bach (I)
Adriana Alcaide i Ana Marija Krajnc
Tast: Torre Lluvià, Eixarcolant i La Cabana d’en Geli
Mille Regretz
Ensemble Cristóbal de Morales (dir. Pere Lluís Biosca)
Tast: Inés Rosales, Celler Collbaix-El Molí i Cítrics Terres de l'Ebre
Fes la teva joia amb…
Carla Bellera i Adrià Pujol
Tast: Bassadòria (Cafès Gener - November Tea) i L’Espurna (Forn Coma)
El patrimoni: una joia enverinada?
C. Bergés, C. Freixes, F. Miralpeix i J. Paret, moderats per M. Palau
Tast: Forn Pastisseria Camps i Bassadòria (Cafès Gener - November Tea)
El fill pròdig
Vespres d'Arnadí i Cor Francesc Valls (dir. Dani Espasa)
Tast: Restaurant Crisami, Celler Grau i Grau i Fruits Secs Borges
Bach: Primavera 1725
Bachcelona Consort i Solistes Salvat Beca Bach
Tast: Torre Lluvià, Eixarcolant i El Celler de Mura