Diumenge, 05 de juny 2022

Ja disponible La Barroka, la cervesa del festival

Espurnes Barroques ha promogut, per la seva 5a. edició, iniciar una línia de productes. En aquest cas, l'aposta s'ha fet amb la col·laboració de La Pirata Brewing, la cerveseria artesana de Súria i la més premiada a nivell espanyol.

Descripció del producte:
Estil: HAZY SESSION IPA
Alcohol: 4%
Hi ha un indret al mig de Catalunya que ha preservat l’essència del Barroc: els retaules, els paisatges, el daurat… Tasta’m i endinsa’t en un festival d’aromes amb història!

On tastar-la durant el festival?
Es tracta d'una beguda que, amb textura tèrbola, color daurat i gust una mica amargant i agradable, entusiasma al públic que ja la va poder tastar el passat 3 d'abril després del concert de Jordi Savall, La Capella Reial de Catalunya i Hespèrion XXI a La Seu de Manresa.
La propera ocasió per tastar-la en el marc del festival serà aquest divendres 13 de maig a la inauguració de l'exposició "Bonecos de Santo Aleixo" al Consell Comarcal del Solsonès (Solsona) a 2/4 de 9 del vespre.
L'últim dia del festival, el 12 de juny, a Cervera amb el concert d'Horacio Curti també es podrà degustar la nova cervesa.

A on puc comprar cervesa La Barroka?

COMPRAR LA BARROKA ONLINE

torna