Dilluns, 08 de juliol 2024

Punt i final a l'edició 2024 d'Espurnes Barroques

Aquesta setmana, amb la setena edició encara ressonant gloriosament al cor i a les orelles, ens hem reunit tant l'equip executiu com el patronat d’Espurnes Barroques per tal de valorar com ha anat el festival, recollint també les més de 200 respostes de l'enquesta del públic i prenent-ne nota de cara a la següent edició.

Amb l’equip vam posar en comú i vam analitzar com implementar diverses accions de millora. I el patronat va aprovar la memòria, el balanç social i els comptes anuals auditats del 2023, donant també el vist-i-plau al lema que conduirà l'edició del 2025.

Amb això posem punt i final a una edició de goig/dolor/glòria que valorem molt positivament. Més enllà d’aquells valors inquantificables (que són sovint els més importants), estem contents per haver batut un rècord d'ocupació (88,8% de mitjana) i per haver arribat a gairebé 1500 persones amb les activitats socials i educatives. En total, han estat més de 4500 persones les que han pogut gaudir del barroc i de les espurnes amb les quals el volem visibilitzar.

Agraïm a tothom la implicació que ens ha permès fer-ho possible!

Continuem espurnejant, amb el desig que tingueu un magnífic estiu!

torna