I per postres, la veu…
Jordi Roca i Raquel Andueza
Tast: L’Espurnola (Jordi Roca i Plantes Oblidades)
Arrelant l’aire
Júlia Febrer i Raquel Andueza
Tast: La Barroca (Casa Dalmases) i L’Espurna (Forn Coma)
La joia de la veu amb…
Raquel Andueza
Tast: Bassadòria (Cafès Gener - November Tea) i L’Espurna (Forn Coma)
[EXCLUSIU AMICS] A propòsit de Lilium Montis
Bernat Vivancos
Tast: Parc de les Olors + L'Espurna (Forn Antic)
Lliri entre tubs
Orquestra del Miracle (dir. Juan de la Rubia)
Tast: Mató de Montserrat, Mel, El Rosal, Aromes de Montserrat
Imaginario: un llibre de viola de mà
Ariel Abramovich & María Cristina Kiehr
Tast: Torre Lluvià, Eixarcolant, Trufats
La joia del cant d’harmònics amb…
MUOM
Tast: Bassadòria (Cafès Gener - November Tea) i L’Espurna (Forn Coma)
Dinar entre vinyes
Contradansa Ensemble & Celler Comalats
Tast: Dinar a càrrec de La Salivera i Celler Comalats, amb Granja Godall, L’Aubagueta, XXX, Oli Migjorn, Sal de Cardona, Ous de Simats, Pastoret, Mel de XX, La Garbiana, Xocolates Aynousé, Cafès Gener, etc.
Arabesques à la viole
Accademia del piacere (dir. Fahmi Alqhai)
Tast: Comunitat marroquina de Guissona, Pastisseria El Príncipe, Selecte Wine Store
Planet Bach in motion
MUOM & Meteor, Soavi Incompany & Contrapunctusdanceport
Tast: Vins de Torre Lluvià, Eixarcolant, Oli l’Olivera
El regal de Metastasio
Anacronía Ensemble, Mercè Bruguera i Carlos Reynoso
Tast: Tarta Sacher + La Barroca (Casa Dalmases)
La joia de cuinar malves amb…
Valeria De Luca (Col·lectiu Eixarcolant)
Tast: La Barroca (Casa Dalmases)
Membra Jesu Nostri
Cantoría, Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre i Sílvia Bel (dir. Jorge Losana)
Tast: Torrons Vicens
Les Sonates per a violí i clave de Bach (I)
Adriana Alcaide i Ana Marija Krajnc
Tast: Vins de Torre Lluvià, Eixarcolant, La Cabana d’en Geli
Mille Regretz
Ensemble Cristóbal de Morales (dir. Pere Lluís Biosca)
Tast: Inés Rosales, Mandarines del Delta!
Fes la teva joia amb…
Carla Bellera i Adrià Pujol
Tast: Bassadòria (Cafès Gener - November Tea) i L’Espurna (Forn Coma)
El patrimoni: una joia enverinada?
C. Bergés, C. Freixes, F. Miralpeix i J. Paret, moderats per M. Palau
Tast: Bassadòria (Cafès Gener - November Tea) i L’Espurna (Forn Coma)
El fill pròdig
Vespres d'Arnadí i Cor Francesc Valls (dir. Dani Espasa)
Tast: La Solsonina, Celler Grau i Grau, Fruits Secs Rius
Bach: Primavera 1725
Bachcelona Consort i Solistes Salvat Beca Bach
Tast: Torre Lluvià, Eixarcolant i El Celler de Mura