Josep Maria Martí Duran toca amb les millors formacions d’Europa. Avui el podrem escoltar enmig de la nuesa de Sant Pere de Vallferosa, on presentarà el seu primer treball en solitari amb la tiorba: Ad Álgea, que és una revisió molt personal d’algunes de les pàgines més belles de G. F. Händel.
A Vallferosa hi presentarem també l’ESPURNA, la galeta del festival, feta pel pastisser Iu Camps amb mel, farines antigues, mantega, espècies i herbes del país. L’acompanyarem d’un hipocràs (un vi especiat barroc), un vermut de Grau i Grau i embotits de Casa Magí.
(En cas de pluja el concert es farà al Convent de Torà).
Programa
Àries de G. F. Händel i H. Purcell revisitades amb la tiorba
Fitxa artística
Josep Maria Martí Duran, tiorba
Tast
Presentació de la galeta Espurna (Forn de pa Camps)
Hipocràs, vi amb espècies
Vermut Grau i Grau
Embotits Casa Magí