Ignasi de Loiola. Vocació, èxode i èxtasi
JORDI SAVALL, LA CAPELLA REIAL DE CATALUNYA i HESPÈRION XXI
Tast: Forn de Cabrianes i Cerveses La Pirata
Inauguració: Bonecos de Santo Aleixo
J. RUSSO, N. NAVARRO i T. RUMBAU
Tast: Pastisseria Camps i Cerveses La Pirata
Les fonts obscures de Luigi Taglietti
M. ALOMAR, M. JIMÉNEZ i S. HRECHOROWICZ
Tast: Casa Cavallera, Ca la Roseta, Celler Roc Falcon
Bonecos de Santo Aleixo
Centro Dramático de Évora
Tast: Celler Collbaix-El Molí, Porc de Palou i restaurant Molí de Boixeda
La cantata del cafè
SOLISTES BECA BACH- SALVAT, BACHCELONA CONSORT i M. DESCLOT
Tast: Cafès Gener - November Tea i Pastisseria Camps
Homenatge a Montserrat Torrent
M. TORRENT, J. DE LA RUBIA, A. TORRENS i O. PÉREZ
Tast: Restaurant El Miracle
Tres lliçons de tenebres de F. Couperin
I. MAS, M. BRUGUERA, L. FERNÁNDEZ i J. DE LA RUBIA
Tast: Oli Migjorn i Oller del Mas
La música del Rei Sol
Les satires
Tast: Pastisseria Fidel Serra, El Rosal, Selecte Wine Store i Celler Mestres
Fantasies i danses del Segle d'Or
Xavier Díaz-Latorre
Tast: Mel de Sant Guim i Celler Un pam de terra
Música per a l'astre rei
J.-R. OLIVÉ, D. ESPASA, C. BLANCH i O. AYMAT
Tast: Gebrat - gelats i sorbets ecològics i artesans
Llum de vida
Bachcelona Akademie i Lluís Vilamajó
Tast: Celler El Miracle, Formatgeria El Miracle i Mel de Su
Felipe II: Sol et Musica lucet omnibus
Ensemble Tubos y Panderos
Tast: Celler Comalats, Formatgeria Veciana i Restaurant El Cigronet
Japó: tornada i anada
HORACIO CURTI, SANTI MIRÓN i ÁNGEL FARRALDO
Tast: L’Antic Forn i Cerveses La Pirata
[Febrer 2023] Montserrat a la Cova
Jove Capella Reial de Catalunya i Lluís Vilamajó
Tast: Formatgeria Cal Pujolet, Fruits secs Rius i Agrícola Regional - Montserrat