Música i gastronomia: dos mons més lligats del que sembla. Si el barroc és l’època del baix continu que permet la improvisació melòdica i la fantasia dels intèrprets, ¿què és, si no, la cuina? El musicòleg Xavier Chavarria i el xef Manel Casanova (que porta temps treballant sobre la cuina del Barroc) establiran un diàleg musical i gastronòmic que farà la boca aigua del públic, acompanyats per uns intèrprets de primer nivell que posaran la música entre recepta i recepta.
En acabat, petita degustació d’alguns dels plats, elaborats per Manel Casanovas, amb vins del Celler Grau i Grau.
Programa
J.B. Cabanilles, Passacalles I
Anònim s. XVIII, Ballet amb mudances
J. P. Rameau, Pièces de clavecin en concert
La Lapoplinière
Les Tambourins
G. Ph. Telemann, Sonata per a violí en La M de Tafelmusik
A. Vivaldi, Sonata en La m RV 43
A. Corelli, Sonata Op.5 N.12: La Follia
P. Rabassa, Sonata per a clave
Anònim ca.1700, Balleto – Gavota – Menuet – Borea
Fitxa artística
Xavier Chavarria, musicòleg i periodista
Manel Casanovas, xef
Dani Espasa, clavicèmbal
Farran Sylvan James, violí
Oriol Aymat, violoncel
Tast
Tast de Manel Casanovas i Celler Grau i Grau