Dotze intèrprets ens acostaran a una selecció de romanços, villancets, motets i lletanies d’alguns dels noms més insignes del barroc català i hispànic, mentre Carles Freixes, director del Museu de Solsona, ens parlarà de la destrucció de la capella a mans franceses. Tastarem els neulots de la Pastisseria Sant Antoni, que s’assemblen als tubs de l’orgue de la catedral (actualment en restauració) i n’evocarem el brogit de les manxes amb el Brunzit, un escumós amb mel.
Programa
J. García de Salazar, Salve Reyna
F. Valls, Tota pulchra
C. Patiño, Maria Mater Dei
J. Prim, Lletania «Maria regibus»
G. Dotart, La pasión, el tormento, el golpe, el dolor
J. Pujol, Tristis est
D. Roca, Hablando con el alma
P. Riquet, Vexilla Regis
J. Cererols, Ay qué dolor
J. de Araujo, Lamentatio Jeremiæ Prophetæ
Fitxa artística
Mª Candela Scalabrini, Brenda Sara, Belén Vaquero, sopranos
Marc Díaz, Daniel Folqué, altos
Martí Doñate, Ferran Mitjans, tenors
Pablo Acosta, Cyprien Sadek, baixos
Maria Crisol, baixó
Arnau Farré, orgue
Josep Cabré, direcció
Tast
Pastisseria Sant Antoni i Un Pam de Terra